Coaching

Team / Individuele coaching

Coaching kan net dat duwtje in de rug zijn, die men op dat moment nodig heeft. Een goede coach voelt dan ook haarfijn aan wanneer en op welke plek hij een duwtje moet geven. Dit doen wij door de juiste vragen te stellen, te spiegelen, situaties tegen het licht te houden en samen te zoeken naar de passende sleutel.

Professionaliteit, vertrouwen en integriteit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Wij coachen medewerkers in alle lagen van de organisatie.

Ook het coachen van medewerkers die dreigen uit te vallen door psycho-sociale klachten kan naast het welbevinden van de medewerker veel kosten besparen. Als een medewerker bijvoorbeeld problemen thuis of op haar werk ervaart waardoor er een stagnering in haar werk plaatsvindt of als er een dreigende burnout speelt, is het wachten op een (langdurige of regelmatige) ziekmelding, waar niemand beter van wordt.
Tijdens onze aanpak richten wij ons op het hier en nu. De druk wordt van de ketel gehaald en de medewerker wordt begeleid en gecoacht naar de gekozen oplossing. De praktijk staat hierbij centraal.

Coaching kan zowel individueel als voor een team ingezet worden.

Een bijzondere vorm is onze ondernemerscoaching.

Onze aanpak is snel, efficiënt en effectief.

Coaching on the job

'Coaching on the job' kan deeluitmaken van een gekozen aanpak. Tijdens deze coaching loopt de trainer mee op de werkvloer, analyseert en coacht de deelnemers tijdens de werkzaamheden van elke dag. Op deze manier sluit de training goed aan bij de vraag, wordt het geleerde maximaal geborgd in de praktijk waardoor terugval in het oude gedrag wordt voorkomen.